Timeless Truth

« Takaisin

Timeless Truth on erikoistunut erilaisten kertakäyttöisten naamioiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Yrityksen valmistamat naamiot ovat saaneet useita kosmetiikka-alan palkintoja maailmalla.

Timeless Truth valmistaa myös laadukkaita tehoainetiivisteitä viimeisimpien innovaatioiden mukaisesti. Kliiniset testit todistavat tuotteiden erinomaiset vaikutukset.

Yksittäispakatut ja kätevät Sheet-naamiot sopivat sekä ammattikäyttöön hoitoloissa että täydentämään ihonhoitoa kotona. Timeless Truth -naamiot ja -tehotiivisteet ovat laatua ja tehokkuutta parhaimmillaan.


SOFT TOUCH -NAAMIOT

Ohut puuvillanaamio, joka edesauttaa vaikutusaineiden imeytymistä tehokkaasti. Vaikutukset näkyvät ja tuntuvat iholla välittömästi. Soft Touch -naamiot ovat erityisen ohuita ja näin ollen myötäilevät tarkasti kasvojen muotoja. Vaikutusaineet pääsevät imeytymään ihoon maksimaalisen tehokkaasti.

ARGAN OIL & SHEA BUTTER RESTORATIVE MASK

Ravitsee, rauhoittaa, tasapainottaa ja virkistää kuivaa ja herkkää ihoa.

BULGARIA ROSE EXTRACT & GRAPE SEED OIL FIRMING MASK

Syväkosteuttaa, napakoittaa ihokudosta ja pienentää ihohuokosia.

COLLAGEN & Q10 PERFECTING PEPTIDE MASK

Antaa iholle nuorekkuutta, tasoittaa ja kohottaa juonteita. Tehokkaat vaikutusaineet.

TRIPLE EFFECT HYALURONIC ACID ULTRA HYDRATING MASK

Erittäin kosteuttava naamio elvyttää, vähentää ihon jännitystiloja ja virkistää väsynyttä ihoa.


ERIKOISNAAMIOT

Sheet-naamiot erityisillä vaikutusaineilla. Kasvikantasolut, Bee Venom eli luonnon oma Botox sekä silkki antavat ihoon ainutlaatuisen tehokkaat vaikutukset.
Kaulalle on myös oma naamio.

APPLE STEM CELL BIO CELLULOSE MASK

Kasvikantasolut sveitsiläisestä Uttwiler Spatlauber -omenalajikkeesta stimuloivat ihotoimintoja. Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, vähentää ryppyjä, parantaa ihon laatua ja elastisuutta. Tämä naamio on voittanut useita kosmetiikka-alan palkintoja.

BIO CELLULOSE BEEVENOM + ROYAL JELLY MIRACLE MASK

Mehiläismyrkky on luonnon oma Botox! Kohottaa kasvoja, napakoittaa ja tasoittaa ryppyjä tehokkaasti. Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Todellinen nuorennusnaamio!

ORGANIC SILK FIBRE ELIXIR MASK

Silkin aminohapot vähentävät selkeästi ikääntymisen merkkejä. Silkki myös nopeuttaa ihosolujen aineenvaihduntaa. Kohottaa kasvoja silminnähden.

NECK LIFTING MASK

Nyt myös kaulalle on saatavilla oma erikoisnaamionsa. Kosteuttaa ja uudistaa kaulan ihoa. Suosittelemme kiinteyttävää kaulamaskia käytettäväksi jokaiselle kasvohoitoasiakkaalle.
Kotona kaulanaamiota kannattaa käyttää säännöllisenä tehohoitona. Ikääntyminen näkyy useasti kaulalta ja dekolteelta, koska niiden ihoa ei hoideta yhtä säännöllisesti kuin kasvojen.


BIO CELLULOSE EYE MASK -SILMÄNAAMIOT

Silmänaamiolaput ovat ohutta bioselluloosaa. Täydellisen muotoilun ja erityisen materiaalin takia Timeless Truth -naamiolaput edesauttavat vaikutusaineiden optimaalisen imeytymisen.

APPLE LIFTING CORRECTION

Kiinteyttää. Vihreä tee ja arbutiini vaalentavat tehokkaasti tummia silmänalusia.

MULTI-PEPTIDE

Vähentää tehokkaasti pieniä juonteita ja silmän ulkonurkan ryppyjä. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

HYDRA INTENSE

Erittäin intensiivisesti kosteuttava. Vähentää kuivuutta ja turvotusta. Tasapainottaa ja napakoittaa.

GOLD LEAF REPAIRING

Monivaikutteinen anti-age -tehonaamio säilyttää ihon nuorekkuuden. Vaikuttavina aineina mehiläismyrkky, etanauute ja lehtikulta.

CHAMOMILE DE-STRESS

Kamomillauute, kehäkukkauute ja taikapähkinäuute poistavat ihon jännitystiloja, suojaavat vapailta radikaaleilta sekä tasoittavat ja kosteuttavat silmänympärysihoa.


TEHOSEERUMIT

Timeless Truth -tehoseerumeissa on suuri määrä tiivistettyjä aktiivisia aineita. Vesipohjaiset seerumit pääsevät imeytymään syvälle ihoon antaen välittömät vaikutukset.

BEE VENOM INSTANT FIRMING AND TIGHTENING SERUM

Mehiläismyrkkytuotteet ovat tällä hetkellä kosmetiikkatuotteiden puhutuimpia. Luonnon oma Botox antaa iholle selkeitä kohottavia ja tasoittavia tuloksia. Tehokas tuote ihon ikääntymistä vastaan.

MULTIPEPTIDE WITH APPLE STEM CELL REVITALIZING SERUM

Kavikantasolutuotteet ovat vaikuttavimpia kosmeettisia tuotteita. Omenan kantasolu-uute, multipeptidi ja kollageeni silottavat juonteita ja antavat iholle elastisuutta. Tehokas anti-age-seerumi parantaa ihon kirkkautta ja suojaa ulkoisilta tekijöiltä.

HYALURONIC ACID CIRCULATING MOISTURE SERUM

Hyaluronihapposeerumi antaa iholle maksimaalista kosteutta. Iho pysyy seerumin vaikutuksesta täyteläisenä ja nuorekkaana.