Gena Pedi–hoitotuotteet jaloille

« Takaisin

Pehmennä, kosteuta, uudista.
Genan Pedi-tuotteet auttavat tehokkaasti saamaan miellyttävät, keveät jalat. Säännöllisellä käytöllä ne edesauttavat hoitamaan ja ylläpitämään jalkojen ihon terveyttä.
Pedi-tuotteita on saatavilla matkakokoisina, peruskokoisina sekä isoissa ammattipakkauksissa hoitolakäyttöön.


Pedi Care

Rakeeton kuorintavoide.
Sopii erityisesti herkälle iholle. Voidaan käyttää myös käsille, kyynärpäille ja polville. Levitetään pieni määrä hoidettavalle alueelle ja hierotaan kunnes voide on kokonaan poistunut iholta. Jättää ihon pehmeäksi. Aloe kosteuttaa ja rauhoittaa, mentoli raikastaa, piparminttuöljy viilentää ja on antiseptinen.

Pedi Cure

Täyteläinen jalkavoide.
Pedi Cure on paksumpi koostumukseltaan kuin Pedi Soft. Soveltuu erityisesti kuiville jaloille/kantapäille ravitsemaan ja kosteuttamaan. Laventeliöljy hoitaa ja rauhoittaa, piparminttuöljy viilentää.

Pedi Dri

Voidemainen jalkatalkki kätevässä pumppupullossa.
Voiteen saa levitettyä helposti, jonka jälkeen se kuivuu talkiksi ja suojaa jalkojen ihoa. Eucalyptusöljy desinfioi, viilentää ja parantaa verenkiertoa.

Pedi Ice

Virkistävä jalkageeli.
Kevyt geeli imeytyy nopeasti. Eucalyptusöljy desinfioi ja parantaa verenkiertoa, mentoli viilentää ja on antiseptinen. Erityisesti kesäaikaan käytettävä tuote.

Pedi Intensive Heel Créme

Täyteläinen voide erityisesti halkeileville kantapäille. Pantenoli ja soijauute kosteuttavat ja pehmittävät kuivia jalkoja. Hierotaan päivittäin jalkoihin keskittyen ennenkaikkea kuiville ihoalueille.

Pedi Mask

Mintuntuoksuinen viilentävä jalkanaamio.
Aloe ja kasviuutteet kosteuttavat ja rauhoittavat, merileväuute elvyttää, mentoli ja piparminttuöljy viilentävät sekä parantavat jalkojen verenkiertoa.

Pedi Scrub

Isorakeinen kuorintageeli, joka sopii myös säärille.
Hierotaan pieni määrä kostutetulle iholle ja huuhdotaan huolellisesti. Luonnolliset hohkakivirakeet pehmittävät kovettumat ja karheuden. Aloe, merilevä ja kasviuutteet kosteuttavat, elvyttävät ja rauhoittavat jalkojen ihoa.

Pedi Septic

Virkistävä jalkasuihke.
Pehmittää kynsinauhat ja raikastaa jalat. Eucalyptus, mentoli ja TeaTree-öljy raikastavat ja vähentävät hien muodostumista. Ihana pitää mukana ja raikastaa jalat kesken kiireisen päivän.

Pedi Soak

Miellyttävän tuoksuinen jalkakylpyaine.
Pehmittää kovettumat ja kynsinauhat. Kasviuutteet ja Tea Tree-öljy puhdistavat, pehmittävät ja hoitavat jalkojen ihoa.

Pedi Soft

Kevyt mintuntuoksuinen jalkavoide.
Erinomainen myös hierontaan. Aloe kosteuttaa ja hedelmähapot pehmittävät kuivia jalkoja.

Pedi Warm

Lämmittävä kuorintavoide.
Hierotaan pieni määrä kostutetulle iholle. Macadamiapähkinäöljy jättää jalat pehmeiksi. Stimuloi verenkiertoa. Tuotteen sisältämä kalsiumoksidi yhdessä veden kanssa saa aikaan lämmittävän vaikutuksen.

Feet To Go

Kotihoitopakkaus jaloille.
Sisältää seuraavat tuotteet: Pedi Soak jalkakylpy 59ml, Pedi Septic desinfiointi 59ml, Pedi Care kuoriva emulsio 59ml, Pedi Soft jalkaemulsio 59ml, Pedi Ice viilentävä jalkageeli 59ml ja raspi.

Pedi-Pak

Jalkahoitotuotteiden ammattipakkaus.
Sisältää seuraavat tuotteet: Pedi Soak jalkakylpy 250ml, Pedi Septic desinfiointi 250ml, Pedi Care kuoriva emulsio 250ml, Pedi Scrub kuorintageeli 250ml, Pedi Soft jalkaemulsio 250ml, Pedi Cure jalkavoide 250ml, Pedi Ice viilentävä jalkageeli 250ml, jalkaraspi ja pesusieni.