Blomdahl

« Takaisin

Blomdahl Medical Ear Pearcing
-rei'itysmenetelmä ja -korut ovat todistetusti ihoystävällisiä ja turvallisia

Blomdahl on kehittänyt lääketieteellisiä korvien ja nenän rei'ittämistapoja ja -koruja vuodesta 1985.
Blomdahlin lääketieteellinen rei'itysmenetelmä on suunniteltu terveydenhuollon pääperiaatteiden mukaisesti – se suojaa sinua infektioilta.
Jokainen haluaa käyttää omaa persoonaansa kuvastavia koruja. Blomdahl haluaa varmistaa, että voit tehdä tämän turvallisesti riskeeraamatta terveyttäsi tai ihoasi.

Turvallisuus on päämäärämme.
Lääketieteellinen rei'itysmenetelmämme on terveydenhoitoalalla tunnettu “modernina ja aseptisena tekniikkana”. Tämä tarkoittaa että menetelmämme ja tuotteemme on suunniteltu turvallisiksi etteivät bakteerit, tulehdukset ja infektiot pääse leviämään rei'ittämisen yhteydessä. Rei'ityskorut on suunniteltu ihon optimaaliseen parantumiseen rei'ityksen jälkeen.
Rei'itys voi altistaa sinut allergioille, jos siinä käytetään sopimattomia materiaaleja kuten nikkeliä, palladiumia, kobolttia tai jopa kultaa. Tämän vuoksi Blomdahl käyttää vain kaikista turvallisimpia materiaaleja.

Turvalliset materiaalit.
Rei'ityskorumme korviin ja nenään on kehitetty ihospesialistien kanssa. Korut sopivat kaikille, jopa niille, joilla on jo allergioita. Voit valita ensikoruksesi jonkun laajasta muovi- ja titaanikoruvalikoimasta. Korujen pinnoitteet on laitettu vain niihin kohtiin, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa ihoon.

Steriilit, yksittäispakatut, kertakäyttöiset tuotteet.
Rei'itys tehdään steriilillä korulla, joka on asennettu steriiliin pidikkeeseen (ns. rei'ityskorukasetti). Näin ollen vain steriilit osat ovat suorassa kosketuksessa ihoosi.

Nopeaa ja turvallista.
Blomdahl-menetelmällä rei'ittäminen on erittäin nopeaa. Korut on suunniteltu niin, että ne menevät nopeasti ja turvallisesti ihon läpi. Korut ovat teräväkärkisiä ja tehty vahvasta materiaalista.

Koruvalikoima jokaisen makuun
Rei'ityskoruja on laaja valikoima. Vaihtoehtoina turvalliset materiaalit: Medical Plastic (tarkoin valikoidusta muovista, 0% nikkeliä), Natural Titanium (titaanikorut täysin lääketieteellistä tasoa) sekä Silver ja Golden Titanium (titaanikorut, joissa koruosa hopeoitu tai kullattu; suoraan ihon kanssa kosketuksissa olevat korun osat ovat titaania).
Vaihtoehtoina eri kokoisia ja muotoisia koruja usean värisillä Swarovski-kristalleilla.
Tutustu koruvalikoimaan tästä.

Lapsille molemmat reiät samanaikaisesti – se on mahdollista
Onko sinulla ollut lapsia, jotka haluavat reiät korviin? Vaikka he kuinka olisivat halunneet ja odottaneet korvien rei'ittämistä, voi mieli muuttua, kun ensimmäinen reikä on tehty. On mahdollista tehdä kaksi reikää samanaikaisesti joko yhden tai kahden tekijän avulla. Tämä on nopein ja miellyttävin tapa lapselle.
Koulutushoitolallamme kouluttajat Vantaan Korsossa tekevät korvien rei'ityksiä pienille lapsille molempiin korviin samanaikaisesti. Aika tulee aina varata etukäteen, jotta varmasti on 2 henkilöä vapaana.
p. 0400-52 52 65

Mietitkö korvien tai nenän rei'ittämistä?

Rei' ityksen kotihoito-ohjeet – tärkeää tietoa

KOULUTUS:
Korvienrei'ityskoulutus on kestoltaan noin 2-4 tuntia. Koulutus on ilmainen kun hankit Blomdahl-korvienrei'ityksen aloituspaketin, jonka hinta on 230€ sis.alv 24%. Koulutus alkaa teoriaosuudella, jonka jälkeen harjoitellaan rei'itystä. Päivän päätteksi koulutuksesta saa diplomin.
Tiedustelut (09) 872 5678 tai asiakaspalvelu@consultlady.fi.