Megawhite hampaiden kotivalkaisupakkaus

Megawhite Teeth Whitening Home Kit- hampaiden kotivalkaisupakkaus

Kaikki mitä tarvitset hampaiden valkaisuun kotona. Peroksiditon, kivuton, välittömät vaikutukset, luonnolliset raaka-aineet, vegaaninen, puhdistaa kruunut ja laminaatit, Blue Light -teknologia. Yhdestä pakkauksestä tekee 24 valkaisukertaa.

Pakkaukseen kuuluu: 4 x 3 ml valkaisuaineruiskua, viiden polttimon LED-laservalo paristoilla, yksilölliseen käyttöön muokattavat muotit ylä- ja alahampaille, muovinen säilytysrasia.

Tuotetta on myyty: 35 Jäljellä: 466
8

Kuvaus

Käyttöohje: Ennen ensimmäistä käyttökertaa hammasmuotit muokataan kuumassa vedessä. Valkaisun tekeminen: Ruiskuta Megawhite -hampaidenvalkaisugeeliä 0,5 ml muotteihin, aseta muotit suuhun ja aseta LED-valo suuhun muotteja vasten ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Pakkauksessa on tarkemmat ohjeet.

Käsittelyn jälkeen: Vältä värjääviä ruokia ja juomia, tupakointia sekä happamia hedelmiä 12 tunnin ajan.

Säilytys: Huoneenlämmössä, auringolta suojattuna. Säilyy avaamisen jälkeen 24 kuukautta.

Huomioitavaa: Saattaa aiheuttaa tilapäisiä vaaleita laikkuja hampaan pintaan ja ärsytystä ikeniin. Kaikki sivuvaikutukset ovat tilapäisiä. Tulokset ovat yksilöllisiä. Lopeta käyttö, jos tunnet kipua tai polttelua.

Ingredients: Aqua/water, Sodium Bicarbonate, Propylene Glycol, Carbomer, Carbapol, Silicon Dioxide/photo initiator, Sodium Lauryl Sulphate, Mentha Piperita oil, Limonene