Järjestämme koulutuksia kauneudenhoitoalan erikoisosaamisiin ammattilaisille. Sarjoillamme olevat kouluttajat päivittävät osaamistaan jatkuvasti ja koulutuksissa tarjoamme ajantasaista tietoa. Käytännön harjoittelu on kaikissa koulutuksissamme suuressa osassa jolla haluamme varmistaa parhaan mahdollisen opin ja varmuuden tekemisessäsi.
Koulutukset pidetään pääsääntöisesti Vantaalla koulutustiloissamme. Kestopigmentoinnin ja microbladingin osalta koulutukset pidetään Tampereella tai asiakkaan omassa hoitolassa.

Järjestämme koulutuksia henkilökohtaisesti vain Sinulle tai pienille ryhmille. Kysythän vapaita koulutuspäiviä ja lisätietoa asiakaspalvelu@consultlady.fi tai soittamalla 09-872 56 78

Lash Lift- kestotaivutuskoulutus

Kestotaivutuskoulutus ripsille. Koulutuksen kesto noin 3-4h. Koulutuksessa harjoitellaan kestotaivutus malliasiakkaalle. Hinta 190€ (sis. alv), sisältäen koulutuksen, aloituspaketin (tekee 15 asiakasta), diplomin ja koulutusmateriaalin. Koulutus voidaan toteuttaa Lady Lash&Brow-lift tuotteilla tai Dolly´s Lash-tuotteilla.

Kestopigmentoinnin peruskoulutus

Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: www.alisam.fi

Kestopigmentoinnin jatko-/kertauskoulutus

Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: www.alisam.fi

Microblading

Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: www.alisam.fi

Beauty Pen-mikroneulaus

Mikroneulauskoulutus Beauty Pen-laitteella. Tuotteina käytetään laadukkaita Amiea Vytal- mikroneulaustuotteita. Koulutuksessa kouluttaja näyttää yhden mikroneulauksen demomallille, koulutettava tekee yhden malliasiakkaan ja koulutuksen lopuksi koulutettava saa halutessaan mikroneulauksen myös itselleen. Koulutuksen kesto on 1 päivä. Hinta 790€ (sis.alv), sisältäen koulutuksen, 7kpl mikroneulaus hygieniamoduleita, 5kpl Amiea cocktaileja, koulutusmateriaalin, lounaan ja diplomin.

Sokerointi

Sokerointikoulutus Lumoava Sokeri-tuotteilla. Koulutukessa opetellaan brassi/bikinisokerointi, säärten sokerointi ja kainaloiden sokerointi. Kouluttaja tekee myös brassidemon malliasiakkaalle. Kesto 1 päivä. Koulutuksessa tehdään kaksi mallia. Hinta 340€ (sis. alv), sisältäen koulutuksen, starttipaketin, koulutusmateriaalin, lounaan ja diplomin.

Brassikoulutus

Brasilialaisen sokeroinnin koulutus. Tämä on jatko/kertauskoulutus sokerointikoulutuksen käyneille. Hinta 75€ (sis.alv) (jos käytössä Lumoava Sokeri-tuotteet) tai 100€ (jos käytössä muun merkin sokeri). Hinta sisältää koulutuksen ja diplomin. Koulutuksessa kouluttaja näyttää malliasiakkaalle brassidemon ja koulutettava harjoittelee yhden brassin malliasiakkaalle. Kesto 3h.

Karvanpoistot rollivahalla

Vahauskoulutus Clean&Easy roll-on vahoilla. Koulutuksessa harjoitellaan säärten ja kulmakarvojen vahaus. Hinta 300€ (sis.alv) sisältäen koulutuksen, starttipaketin, koulutusmateriaalin ja diplomin. Kesto 3h.

www.cleanandeasy.fi

 

Alex Cosmetic Beauty Peel – yrttisyväkuorinta

Tehokas ja suosittu yrttisyväkuorintakoulutus. Koulutuksessa tehdään hoito malliasiakkaalle ja käydään läpi hoidossa käytettävät tuotteet. Hinta 370€-490€, riippuen starttipaketin koosta. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, starttipaketin, lounaan ja diplomin. Kesto 1 päivä. Ammattiasiakkaat ovat tervetulleita veloituksettomaan testihoitoon.

https://www.alex-cosmetic.fi/

Lady Lash Extensions – Ripsienpidennys

Klassisten ripsien peruskoulutus. Koulutuksessa tehdään uudet klassiset ripset yhdelle malliasiakkaalle. Koulutuksen kesto 1 päivä. Hinta 390€ (sis. alv), sisältäen koulutuksen, starttipaketin, koulutusmateriaalin, lounaan ja diplomin.

Korvien rei’itys Blomdahl-menetelmällä

Korvien rei’itys Blomdahl-rei’itysinstrumentilla. Koulutuksessa käydään läpi korvien rei’itys ja korumateriaalit. Koulutuksen kesto 1-2h. Hinta 240€ (sis. alv), sisältäen koulutuksen, aloituspaketin, koulutusmateriaalin ja diplomin.

MENU