Tietoa meistä

Perheyrityksen omistuksessa oleva maahantuonti

Consult Lady on perustettu Riitta Tattarin toimesta vuonna 1986. Riitta halusi tuoda Suomeen laadukkaita ammattikosmetiikan brändejä ammattilaisten käyttöön. Koulutukset erikoisosaamiseen, kuten vahaukseen ja korvien rei`itykseen, tulivat mukaan vuodesta -90. Riitta aloitti yritystoimintaa ensin yksin ja sittemmin miehensä tuli mukaan kouluttamaan. Perheeseen syntyi kolme lasta, jotka ovat nykyisin vahvasti mukana liiketoiminnassa. Näistä ajoista yritys on laajentunut ja valikoimaan on tullut sarjoja, brändejä jotka ovat myynnissä myös Suomen suurimmissa tavarataloissa kuten Stockmannilla. Palvelut ovat laajentuneet koulutusten osalta vaativimpiin kauneusalan koulutuksiin. Tänä päivänä Consult Lady toimii yhtenä Suomen suurimmista kauneusalan maahantuojista ja kouluttajista. Vahva osaaminen ja tunnettavuus on näkynyt alalla yli 30 vuoden ajan. Arvot ovat pysyneet läpi aikojen samana. Asiakaslähtöisyys, aidot asiakassuhteet, asiakkaiden tunteminen ja kuuleminen ovat olleet tärkeä arvo aina. Haluamme nähdä ihmiset yritysten takana ja heijastaa osaamisemme ja laadun tuotteen loppukäyttäjälle saakka.

Hoitolatoiminnan Consult Lady avasi vuonna 2005, jolloin palveluita alettiin tarjoamaan myös kuluttajille. Henkilökunnan hyvää ammattitaitoa ja koulutusosaamista haluttiin pitää yllä asiakastyöllä ja tuotteet haluttiin kuluttajien käyttöön ja tietoisuuteen laajemmin. Hoitola palvelee samassa osoitteessa noutotukun kanssa. Noutotukku, hoitola ja koulutustilamme sijaisevat Vantaan Korsossa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Parkkitilaa on suoraan liikkeen edessä runsaasti ja junalle kävelee vain muutaman minuutin. Hoitolan valikoimista löydät perustarjontaa sekä kattavasti erikoisosaamista huippukouluttajien tekemänä, kuten kestopigmentointi ja mikroneulaus.

Noutotukku palvelee kauneudenhoitoalan ammattilaisia, kosmetologeja, parturi-kampaajia, meikkaaja-maskeeraajia sekä satunnaisia muita yrittäjänä toimivia aloja. Kauneudenalan opiskelijana olet myös tervetullut ostoksille! Hoitolassa palvellaan kuluttaja-asiakkaita, jolloin myös kuluttajana olet tervetullut ostoksille. Useat maahantuomamme brändit ovat myynnissä kauneusalan ammattilaisilla liikkeissään sekä muissa valikoiduissa jälleenmyyntipisteissä. Sisustusliikkeistä voit löytää valikoiman kuorintasaippuoita ja isommista tavarataloista kuten Stockmannilta useat muut brändit, kuten maailmalla tunnetun Ardellin.

Mitä me teemme?
Toimimme maahantuojana useille eri kosmetiikkasarjoille. Koulutamme ammattilaisia kauneudenhoidon erikoisosaamisiin.
Meidän visio
On tarjota laadukkaita ja ajankohtaisia kosmetiikkatuotteita sekä palveluita.
Meidän missio
Tuottaa kauneusalalle lisäarvoa innovatiivisilla tuotteilla ja koulutuksilla

MENU