Alex Cosmetic Lip Booster Mask

Kosteuttava, tasoittava hydrogeelinaamio suun ja huulten alueelle

Tuotetta on myyty: 5 Jäljellä: 11
45

Kuvaus

Kosteuttava, tasoittava hydrogeelinaamio huulille ja huultenympärysiholle. Naamio peittää huulten ja suun ympärysalueen kokonaan, istuu täydellisesti ja parantaa sen sisältämien aktiivisten ainesosien imeytymistä hydrogeelipinnan ansiosta. Antaa huulille maksimaalisen kosteuden, iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä. Suunympäryksen pysty- ja ilmejuonteet vähenevät. Erinomainen tuote jälleenmyyntiin ja lisäksi kasvohoitokokonaisuuksia.

 

  • Ihanteellinen ennen erityisiä tilaisuuksia
  • Naamioon varastoidut vaikuttavat aineet imeytyvät välittömästi jättämättä rasvaista kalvoa
  • Tehoa voi lisätä yhdessä seerumin kanssa [ABSOLUTE HYALURON ESSENCE, HYALURON SKIN DIVE, NO NEEDLE BOTANICAL LIFTER 3x]
  • Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää säännöllisesti 1–2 kertaa viikossa.

 

Tärkeimmät ainesosat:

  • Konjac-juuri – Vaikuttava ainesosa Kaakkois-Aasiassa kasvatetusta paholaisen kielen mukulasta. Se on erityisen runsaasti polysakkaridia glukomannaania sisältävä, joka sitoo ja varastoi tehokkaasti vettä täydentämään ihon kosteuskertymiä. Jättää iholle silkkisen kosteuskalvon.
  • Vaikuttava ainekoostumus omena- ja litsi-hedelmäuutteesta, pektiinistä ja biofermentistä (Chlorella Vulgaris -levästä ja valkoisen lupiinin proteiinista). Antaa pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen yli 12 tunnin ajan, sillä on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia, aktivoi verenkiertoa ja virkistää ihoa, kiinteyttää kudoksia sekä tasoittaa ihoa.

 

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Chondrus, Crispus (Carrageenan) Extract, Panthenol, Amorphophallus Konjac Root Extract, Sucrose, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Litchi Chinensis Fruit Extract, Phenoxyethanol, Aroma (flavor), Sodium Anisate, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Sorbic Acid, Pectin, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Cl 17200.